varför måste man ha en rubrik?

ja jag kommer aldrig på vad jag ska ha för rubrik iaf o så sitter jag hur länge som helst o grubblar på det o tiden bara går.. jaja..

iaf så ska jag bjussa på lite bilder, vi har hunnit med en vistelse i Dalarna som jag ju måste visa lite bilder från.
Det går så jädra fort hela tiden, tiden springer lixom iväg, Gabriel har nu 2 små tänder som sticker upp i nederkäken, han vänder sig från rygg till mage o från mage till rygg ofta ofta, tar sig bakåt, framåt och åt sidorna genom att på nått vis åla sig, han sover rätt oki på nätterna, vi tog bort nattamningen för typ 2 veckor sedan o det går bättre och bättre på nätterna nu, skönt. På dagarna sover han väl kanske 3 pass dock varierar det väldigt mycket hur länge han sover när han somnar på dagen det kan va allt från 30 min till 2½ timme.

Christoffer blev uppsagd för typ 3 veckor sedan pga arbetsbrist, ingen kul nyhet men faktiskt visade det sig att inom hans bransh söks det folk för fullt så det skickades ansökningar och han vart snabbt kallad till en intervjuv, i samma veva vart han uppringd av en rekryterare och fick komma på intervjuv för ytterligare ett jobb... han fick båda och valde försås det bästa :) Grattis älsklingen va du e bra :) han börjar redan på måndag, toppen bra jue! han han mao aldrig gå utan jobb, det nya jobbet är dessutom på alla sätt och vis bättre än det han vart uppsagd från så det fanns nog en mening med allt :-D

nä nog snackat här kommer bilderna :)


någon morgon då mamman i huset ville få äta frukost i lugn och ro, barnen tittar på bomba :-D


i Dalarna, äter gröt och dricker vatten föra nattningen, har precis  badat i tunnan i typ 40 gradigt vatten :-)


i Dalarna fanns "riktigt" lego, hemma har Alvin duplo att bygga med, vi har tänkt att lego är det ett tag kvar tills han kan leka med men gud va han är pillrig och koncentrerad och han bygger visst ihop legobitarna och tycker det är skojigt att fixa o dona med legot



Frukostbordet uppifrån lofftet sett...

Mormor är en rolig prick tycker Gabriel :)


Alvin och mamma badar i baljan

Sen kom mormor och Gabiel och ville bada oxo

mysigt tyckte Alvin

sen såg det ut som att Alvin tänkte hälla en kopp vatten över Gabriel men det gjorde han inte :)

Så skulle vi mata fåren oxo...

Alvin tyckte det tog för lång tid för fåren att komma så han knaprade i sig sitt knäckebröd själv ;)
dagen innan va han där och matade fåren oxo men då tyckte fåret att de skulle knapra i sig inte bara brödet utan även Alvins fingrar, aje sa Alvin o vart lite ledsen i ögat, fast det gick över fort... va nog mest naffs ... :)



Björns 4-hjuling är spännande.... på håll... när man får sita på den sträcker man upp händerna ni luftan o säger näe näe näe..... :)

Gabriel satt fin fint i kökssoffan :)


ute och sträcker på benen lite strax före Sala påvägen hem...


på prommis här hemma i området tidigare i veckan...

och Gabriel bara sov ....

ja det va allt för denna gång... nu ska jag sätta mig framför tvn och slöa lite, i morgon ska vi till skansen om vädret tillåter..

kram och god natt

Kommentarer
Postat av: maria

Vilka härliga bilder, det ser ju ut hur underbart som helst!! Nu är vi i växjö för ett tag.. Sköt om er och återigen tack för den fina fina klänningen!!!! Sö gulligt av dig! C Lycka till med nya jobbet i morgon, spännande!! Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback