nytt försök...

jaja jag ger mig väl på det igen då..


Gabriel va förstås oxo med och åkte båt :) han sov hela vägen i min famn...


Picknick vid midsommarstången


Gabriel och jag


Badande sötnos med blommor i håret på midsommarafton


Jordgubbstårta måste man ju äta när det är midsommar :)


På kvällen måste man bli ordentligt inbäddad så man inte fryser :)


Mormor och Alvin kör båt


Christoffer och Alvin sover på båten


Gabriel i sjalen


Alvin är söt och Gabriel sover i sjalen, jag ser typ gravid ut igen med den dära grodan på magen :)

när vi kom hem igen va Alvin väldigt glad över att se sin nalle, här har han satt honom i sin matstol, jag hjälpte till med en haklapp o Alvin matar med kex och russin



Här ska nallen åka på traktorn :)


Att rita är skoj..


brorsorna i soffan

ja det va allt för denna gång, blev ju lite bilder iaf :)

Midsommar

ja nu har tiden sprungit iväg igen, jag har inte så mycket tid att sitta vid datorn, finns så mycket annat att lägga tiden på men slänger in lite bilder här, främst från midsommar som spenderades i skärgården, närmare bestämt på finnhamn sovandes i tält :) ja inget litet futtigt tält utan ett stort militärtält på typ 17kvm med riktig säng och så men ändå, inte så mycket värme även fast det finns en kamin :)


Jippie vi ska åka båt :)

jaha det där gick ju mindre bra, jag funderar på att flytta min blogg till nått annat ställe, tycker alltid det krånglar med uppladdning av bilder här o när jag väl har tid vill jag att det ska funka.. tyvärr blir det inte några mer bilder idag o vem vet när jag har tid att sitta här igen :/

måste ju bara...

slänga in en bild som jag missade i förra inlägget..


så underbart sött...
Sen Gabriel föddes har Alvin rätt ofta kommit gåendes med sin docka, oftare än innan Gabriel föddes iaf..

ja jag hinner inte mer nu men ville bara dela med mig av den underbara bilden :)

Ensam med två kids..

ja ensam o ensam men alltså Christoffer har börjat jobba igen efter sina 10 pappadagar så från 6-17 är jag ensam hemma med mina små kottar, hittils har det gått över förväntan, Alvin är verkligen en ängel, så himla duktig för att bara vara 17 månader.

I måndags hade vi inget planerat, känndes bäst så då det va första dagen christoffer jobbade igen, eftersom Alvin i 2 veckors tid inte vaknat tidigare än 7 så va min plan att ställa klockan på 6, amma, duscha o käka frukost innan Alvin skulle upp MEN Alvin passade på att vakna typ 6.05 denna dag, hoho så gick det med den planen.. lämpligt nog somnade dock Gabriel ungefär då men jag kan ju lova att det är lättare att duscha med en vaken Gabriel i en babysitter i badrummet än med en vaken Alvin som ska pilla o känna o ta allt som finns inom räckhåll i badrummet medans man själv stressduschar :) jaja det gick fint trots allt. vi tog oss ut på en promenad i det fina vädret, Alvin gick en säkert halva vägen själv, duktig kille, Gabriel sov skönt i vagnen, resten av dagen spenderades hemma i trädgården och lite inne...


skojigt att gå själv..


o Gabriel sov skönt..

På tisdagen va det dags för vägning och mätning av Gabriel på bvc, drop in mellan 10 och 11  och vi va otroligt nog där redan strax efter tio, dock va det lååång väntetid, tror inte vi kom in förens strax efter elva o då va Alvins blodsocker långt ner i tårna, jag hade ju glömt ta med en frukt till honom iaf så hade Gabriel växt fin fint, 5kg prick och 56.5cm lång, sen åkte vi hem och åt lunch, medans Alvin sov passade faktiskt även Gabriel på att sova i 1 timme så jag bakade en rabarberpaj att bjuda på när killarnas faster och 2 kusiner skulle komma på kvällen.
När Alvin sovit klart och fått mellis åkte vi till Arninge och köpte blandannat en vattenspridare, det är så himla tort att vi måste vattna gräsmattan på kvällarna för annars blir den jätte ful.. Christoffer kom hem vid 17 tiden och vid 19 kom så kusinerna Emil och Johan och faster Anneli på besök, en fullspäckad dag mao :)

Onsdag, sommaravslutning på mysebo i Sollentuna. Direkt efter frukost packade vi in oss i bilen och åkte iväg, kom fram strax efter nio, superfint väder och jätte god buffe va uppdukad, min mamma hade sagt hon skulle hjälpa mig med Alvin annars hade jag nog inte tagit mig iväg till öppnis med båda barnen själv än men det va kul att få va med på avslutningen där eftesom jag och Alvin gått där hela våren.

På torsdagen kom våra grannar från Lomvägen på besök, Maria och Alicia, de dök hit vid strax före elva och då började vi dagen med en promenad, sen va det lunch, fika, sovande för barnen, poolbadande för Alvin och Alicia och allmänt mycket lek och mys ute i det härliga vädret, en toppendag verkligen...

idag fredag har vi försökt göra lite nytta här hemma och vid 16 va vi bjudna hem till kusin Emil som fyller 16 år i morgon, det bjöds både på fika och middag och vi kom hem vid 20 snåret..

nu slänger jag in lite blandade bilder från veckan som gått...


Alvin och jag pussas


Alvin, Gabriel och Christoffer leker med duplo :)


Alvin prövar Gabriels mössa :)


Ser lite tankfull ut i mormors knä under sångsamlingen på Mysebos sommaravslutning


Gabriel och Alvin i soffan i onsdagsmorse :)


Gabriel sover i tvättstugan med tvättmaskinen i full gång, ju mer ljud dessto bättre verkar det som :-D


Maria och Alicia va här i torsdags...


Alicia och Alvin badar

Så det får bli allt för denna gång, får se när det hinns med att uppdateras igen, saken är att datorn bor numera i klädkammaren på övervåningen och därför hinner jag lixom inte datora under dagtid och på kvällarna tycker Gabriel att han ska äta mest hela tiden så, jag önskar mig en bärbar dator som kan få bo på nedervåningen :)

kram o god natt