Flytt..

ja ni läste rätt, nu blir det snart flytt igen för den här familjen, Alvins första dock :-D
Vi kikade inte jätte aktivt men jag höll ändå lite koll på hemnet o så dök det plötsligt upp, det perfekta boendet för oss. Ett bostadsrättsparhus i Vallentuna, Bällstaberg. 4rok, 106kvm. Övervåninge med 3 sovrum, klädkammare samt badrum med badkar och nedervåning med hall, kök, tvättstuga, vardagsrum och badrum med dusch. Dessutom Carport brevid huset med grovingång till tvättstugan. Och tomt... underbart underbart... Efter en läskig (det är de väl alltid) budgivning stod vi med vinnande budet, det va vårt sista bud så hade någon annan lagt över hade vi inte vart lyckliga husägare idag men nu är vi det. Tillträdet är redan 16 maj vilket kanske är lite olägligt med tanke på att jag är beräknad att föda den 17e men man kan faktiskt inte tacka nej till drömboendet bara för att man ska klämma ut en unge i ungefär samma veva ;) haha.. vi får väl se om han kommer tidigare (hoppas) senare eller faktiskt tänker anlända mitt i flyttandet.
Hur som så är det nu fullt upp här hemma för att få nuvarande lägenheten såld, mäklaren kontaktades i torsdags, kom hit på fredagen för ett första möte, va tillbaka idag för att fota. Vi slet som djur i helgen för att homestyla lite o plocka bort massa överflödiga möbler o pryttlar, vill ju att det ska se så bra ut som möjligt på bild. i morgon eller tidigt på onsdag kommer annons ut på hemnet, kommer även synas i lokaltidningen, bovision o lite andra bra ställen. Visning sista söndagen i månaden, innan dess ska några kakelplattor bytas, lister sättas upp och färg duttas dit, pust o stön. Sen kommer jag ju va hyper nervös när det är budgivning på denna, vilket jag verkligen hoppas att det blir, vi vill ha månag pengar :-D

Om jag är oaktiv här, dålig på att svara på folks mail etc så förstår ni kanske varför, jag har liiiite annat att stå i, dessutom med en galen 14 månaders runt benen och en vild illbatting i magen i v.32, ..

här kommer iaf några bilder på nya hemmet

image856
Framsida

image857
baksida...

image858
tomten sett från parkeringsplatsen framför carporten, tomtgränsen går precis innan det lilla förådet som syns i bild, förådet tillhör alltså inte oss utan föreningen.

image859
Planlösningen på nedreplan

image860
Planlösningen på övre plan...

den som vill se fler bilder får skrika till på msn eller mail så kanske ni kan få det ;)

nu ska jag krypa ner i sängen, i morgon blir det öppnis här i kärrdal på förmiddagen och på onsdag förmiddag antagligen Mysebo och sopplunch.

kram och god natt!

Dalarna och magsjuka..

Tjo!
vi va ju i dalarna i helgen dock utan kamera, min syster fotade dock en del så här kommer lite bilder från helgen...
Natten mellan lördag o söndag spydde Alvin, mindre skoj när man bor i gäststuga utan rinnande vatten, som tur va kom det aldrig nått mer utan han vart bara dålig i magen... natten mellan måndag o tisdag insjuknade dock jag o på tisdag morgon skulle Christoffer med nya jobbet till kontoret i göteborg o va borta över natten, inget som gick att ställa in, som tur är har jag världens bästa mamma, hon tog Alvin från tisdag morgon vid sju snåret till onsdag vid halv nio, första gången jag va ifrån Alvin under en hel natt men det va skönt att kunna få sova o krya på sig, va inte en skoj magsjuka vill jag lova o inte vart det lätltare av att va i v. 30 i graven heller.. tack igen snälla mamma och stefan för hjälpen. iaf här kommer bilder...

image839
Påväg till dalarna på fredagen, Alvins första happy meal, haha han åt mest pommes o drack mjölk ur sugrör dock...

image840
Framme i dalarna, såå skönt att få komma ur bilen o sträcka på sig lite ...

image841
Ute på äventyr med mormor...

image842
Här sitter jag o ser söt ut :)

image843
Vi badade i tunnan oxo förstås, hela familjen Erngren ...

image844
å så åkte vi på kärran bakom fyrhjulingen runt byn...
image845
Alvin och mamma

image846
Det ska börjas i tid, Alvin på fyrhjulingen.. mormors hand beredd att rycka in om han får för sig att sticka iväg på egna äventyr ;)

image847
Alvin och Christoffer på kärran bakom fyrhjulingen....

image848
innanför pappas morgonrock påväg ner till tunnan....
Tack snälla Karin för att du fotade så mycket... för den som vill se fler bilder från helgen kika in på
www.karinstjarnefyr.blogg.se

efter min magsjuka natten måndag till tisdag tog jag och Alvin det lungt under onsdagen, idag torsdag åkte vi med Jennie och Isac till bögs gård och tog en promis o fikade i solen på eftermiddagen, jätte skönt när det inte blåste. Det va dåligt med djur ute men två små kalvar såg vi iaf... fast de glömde jag fota :)
Här sitter vi iaf och fikar...

image849
Isac knaprar smörgåsrån

image850
Alvin mumsar mariekex

image852
Man måste ju knata runt lite oxo när man är ute...
image853
full fart bort från mamma...
image854
fast sen vände han o kom tillbaka ;)
image855
Lillskrutten...

Så det va allt för denna gång, god natt på er!