seg väntan...

jahaja, 2 dagar till beräknad födsel... känner inga tecken på att det skulle vara på G men det är ju inte alla som gör det... vill ju gärna gå över till 2007 så jag försöker att göra så lite som möjligt på dagarna för att inte på något sätt påskynda det hela... fast ja då påstår vissa att om man vilar o tar det lungt så kommer bebisen därför ... jag tror han kommer när han kommer oavsett vad jag gör iaf så men väntan är seg, vill ha ut honom NU, samtidigt som jag vill att han ska komma i Januari så ja..
försöker sova så länge som möjligt på mornarna/dagarna så att det inte ska bli så mycket tid att vara vaken på hehe...
julen har vart lugn och skön och julmaten börjar nästan bli lite tröttsam men ännu finns det både sill och skinka kvar så det blir väl lite julmat i morgon oxo antar jag.

Well, har inga skojiga bilder att lägga in, nästa gång det uppdateras här kan det mycket möjligt vara så att den lille busen kikat ut, man vet ju aldrig!

julfixande

Pust o stön, nu har jag vart duktig och fixat, skinkan har vart i ugnen och ligger nu i kylen och svalnar, ska griljeras i morgon, här har den precis kommit ut ur ugnen...

skinkan

kunde förstås inte låta bli att provsmaka så fort nätet och svålen åkt bort, mums mums så god, alldeles lagom salt och saftig... mmm.. ;)

sen passade jag på att slå in lite klappar då mannen är och jobbar, nu ligger de under granen och väntar, vi hade bestämt att bara köpa varsin liten grej till varandra i år jag och mannen för ekonomin är inte speciellt bra när en pluggar o en är sjukskriven men det är så svårt att låta bli så det vart lite småsaker till iaf för min del.. :)

julklappar

Det vita paketet är från min mamma och hennes sambo till Christoffer. Vi har bestämt i min familj att inte köpa julklappar åt varandra i år då vi är 4 syskon och det bara rusar iväg pengar på julklappar o faktiskt är inte klapparna de viktigaste, så vi köper bara till brorsan som är 14, vi tyckte han fortfarande behövde julklappar :) men sen så tyckte min mamma att christoffer vart så himla duktig och slitit med skola och jobb för att få det att gå ihop för oss nu när vi ska ha barn så hon köpte en liten julklapp till honom iaf , de andra 3 är från mig till älsklingen, jag vet att det finns 2 julklappar till mig som christoffer köpt men jag vet inte vart han gömt dem, jag har letat lite..hihi jag är ju sååå nyfiken, som ett litet barn blir jag när det kommer till paket :)

hur som... sen passade jag även på att lägga in sillen idag oxo, här ligger de små sillbitarna och flyter i lagen tillsammans med purjolök och rödlök, bara att stoppa in i kylen och vänta till jul så smakar det smaskens :)

inlagdsill

Mitt i allt så kom jag på att det kanske vore bra att tillaga torsken jag tagit upp till middag men jag är inte så hungrig då jag vid typ fyra stoppade i mig varmamackor... men men jag lagar iaf torsken så kan karln ha med sig till matlåda i morgon och jag har färdiglagad lunch, slipper jag tänka på det i morgon, skönt :)

på lördag blir det till att laga Janson så är jag klar med det som ska fixas inför julen iår, vi kommer ju ha en lugn och skön hemmajul mest, eller ja chritstoffer ska jobba en del men jag ska bara va hemma, bortsett julaftonslunch hos mamma, mysigt ändå att ha lite god julmat hemma, dock struntade jag i att laga egna köttbullar eller grava egen lax i år, jag är ju trots allt höggravid ;)

Julgran

Ja jag vet att jag är lite seg på att uppdatera min blogg, jag borde ju ha all tid i världen nu när jag bara går hemma men jag vet inte riktigt vart tiden tar vägen... kan hända att den försvinner i World of Warcrafts värld en del iofs ;)

hur som så köptes julgran här i förrgår, åh så fin den blev, bilden blev kanske mindre bra men när man tog med blixt så såg det så ljust o tråkigt ut så ni får hålla till godo med denna :)
granen har en väldigt lång topp så jag ser nu att stjärnan längst upp inte är med på bilden :) hehe men kapar man toppen barrar granen mycket mer säger min mamma så jag vågar inte göra det :)

julgran

Blått och silver vart iaf årets tema, det gäller att passa på att klä granen lite stilfullt så länge man kan, så småningom lär ju Alvin hänga upp sitt julpyssel i den och då lär det se ut som tajkon, hehe fast det ska jag inte säga till honom förstås ;)

In till stan...

Jahaja, idag åkte jag in till stan för att först o främst klippa mig men jag passade även på att köpa julklapp till älskingen min. Sen tittade jag faktiskt förbi julmarknaden på stortorget i gamla stan oxo bara för att kunna säga att jag vart på någon julmarknad.. sen att jag typ va där i 10-15 min är ju en annan sak...

hur som så tog jag mig sen till min frisör på odengatan och vart klippt.. såå skönt, när mitt hår blir "långt" bara hänger det och är aptrist, när jag går till min frisör vet jag aldrig innan hur jag kommer se ut när jag går därifrån jag låter honom göra som han vill och hittils har jag aldrig blivit missnöjd, väldigt skönt :)

så här såg jag ut innan jag åkte hemifrån.. försök att bara titta på håret och inte mitt pluffsiga/svullna ansikte som ser hemskt ut ;)

före


Sen efter typ lite mer än en timme hos Frisören så låg det mesta av håret på golvet och jag såg ut såhära istället... återigen... bortse nu från mitt uppsvälda jag och titta på håret för bövelen, är man gravid i v. 37 så är man ;)

efter

jag är grymt nöjd men det ska bli skönt att få sätta fingrarna i det själv efter en dusch i morgon, känns alltid lite halvkonstigt direkt när man kommer från frissan men så skönt med kort hår och ltt att fixa till det är det oxo.. kan va bra när man snart har en liten vilde att ta hand om ;)

näe, dags att laga middag....

Storhandlat...

Jag har nyss vart och storhandlat på Willys, min första lediga dag nu och jag ska inte jobba igen förens typ sommaren (augusti) 2008, det känns konstigt men skönt... nu ska jag försöka vila så mycket som möjligt fram tills lill vill komma ut och bara njuta o ta hand om mig själv.. dock har jag lite svårt för att inte göra saker alls så därför va jag då o storhandlade idag... jag ska nog inte göra det själv flera gånger innan lill kikar ut, jag är ju helt slut...
så här såg det ut i köket innan allt kom in i kyl/frys och skafferi :)



storhandla

Sen va jag duktig och fixade in köttfärs i förpackningar i frysen och sorterade in allt där det ska vara så nu ser köket ut som det ska igen :)
själv trillade jag nästan ihop i en liten pöl på köksgolvet.. så här trött (och tjock) kan man se ut om man vart o storhandlat själv när man är i v. 37 :)

becca trött
haha, jag ser ut som ett miffo men jag bjuder på det ;)

nu ska jag nog lägga mig i sängen o läsa mama som jag unnade mig att köpa eftersom jag va så duktig och handlade :) kanske tar mig ett glas julmust oxo.

i morgon ska adventsljusstakarna fram och det ska städas lite, haha den här ungen kommer ju komma för tidigt om jag inte lugnar ner mig lite :)