sjukling

ja lillskrutten mår inte bra han inte, stackarn. I går kväll steg febern och vi fick under dagen igår inte i honom mycket vätska alls så i dag på förmiddagen ringde jag vårdcentralen, blev slussad vidare till löwet för att slutligen hamna hos barnakuten på danderyd, där tyckte de att vi skulle komma in o kolla upp honom.
Vi fick komma in mer eller mindre direkt när vi kom fram, Alvin fick ett mariekex som han glupskt mumsade i sig (jaha på sjukhuset gick det minsan för sig att äta) han åt ytterligare ett men saften tog han bara små små munnar av, egentligen va hela vitsen med kexen att han skulle bli törstig men så lätt lurad va han inte, haha...
Doktorn, lyssnade på lungor o hjärta, tittade i hals o öron o klämde o kände på magen, Alvin va så duktig så, att få en pinne i munnen o gapa va dock inte så poppis... Sen fick han en piggelin.. haha här har vi sagt att ungen minsan inte ska få glass o onödiga godsaker för tidigt o vad får vi på sjukhuset, hehe.. men det viktiga just nu är att han får i sig nått alls o piggelin va minsan mums.. :) De tog även sänkan på honom o allt såg bra ut så det är nog ett virus han åkt på, vi ska fortsätta försöka få i honom åtminstonde vätska, går febern upp mer o han verkar sämre får vi komma in igen men förhoppningsvis ska han bli bättre nu.
påvägen hem köpte vi piggelin o mariekex men hemma va det inte alls lika kul att äta som på sjukhuset... vi har iaf lyckats få i honom en hel del vatten, o faktiskt lite majsvälling oxo, vi hoppas han får behålla det lillskrutten... Nu ligger han i sin säng o sover o jag och Christoffer håller tummar o tår för att natten ska bli lite lugnare än natten till idag.. eller ja speciellt Christoffer hoppas nog det för det är han som åker på nattvaket ;)
Mitt i all sjukdom o elända fixade jag igårkväll en fin pumpa som nu på halloweenkvällen står o lyser upp ute i mörkret o regnet, lite fint :)
här kommer lite bilder...
image667
sjukling...
image668
Det ser ut som att Christoffer tänker äta upp Alvin o han ser väl lagom road ut, det började egentligen med att Alvin försökte äta upp sin pappa o skrattade o va glad, så fort kameran kom fram tyckte han det va dags att gnälla lite ;)
image669
"Nej pappa jag vill inte alls va sådära glad som du försöker få mig, jag mår dååååligt..."

image670
Lite halloweenstämning måste man ju ha ;)

Till Frida...

ja det finns säkert fler som tycker jag är dåli på att uppdatera här, inklusive mig själv då men jag har fått veta att just Frida sitter o morrar på kvällarna när hon ser att det inte är nått nytt inlagt i bloggen... ;)

image664
image665
image666

röda ögon som vanligt, jävla kamera men men...

pluttisen är sjuk, feber o snuva o bajser femtioelva gånger om dagen, stackarn, hoppas han snart mår bättre idag har inte vart en kul dag.. o så missade vi babysimet oxo...
iaf lyckades jag ta de här bilderna när han hade en stund då han va lite nöjd iaf.. :)

så Frida nu slipper du morra ;)

länge sen..

tjo!
jo jag vet att det va en hel evighet sen jag skrev här o det här blir inget långt inlägg. Anledningen till detta dåliga uppdaterande har att göra med att jag är aptrött o illamående, pga att jag är på tjocken igen, planerat o jätte skoj men det tar på krafterna så här i början, mådde ju så här i början när jag väntade Alvin oxo, jag hoppas det släpper snart iaf som det gjorde förra gången, den lilla energi som finns, typ noll iofs, går till Alvin så bloggandet ligger lite på is..

iaf kommer här 2 bilder på sötisen :)

image662
gullungen sitter i sin badring ;)

image663
haha han ser ju för tokig ut :)

nä nu ska jag krypa ner i sängen, där tillbringas så många timmar som möjligt just nu o sen ett gäng veckor tillbaka.. god natt!