Nu ni...

ja det va ju som vanligt ett tag sen men nu ska här slangas in lite bilder. Vi har haft fullt upp här och gjort om på hela övervåningen, Alvins rum blev mitt och Christoffers rum, Gabriels rum vart arbetsrum och mitt och Christoffers förra sovrum vart killarnas gemensamma sovrum.. puh... o nä det är fortfarande rörigt men nu står iaf alla möbler där de ska :)
Klädkammaren har återgått till att vara just klädkammare och inte dataskrubb :)
Känner oss jätte nöja med det hela, såå skönt att ha ett arbetsrum, speciellt nu sen Christoffer började nya jobbet och får jobba hemma om han vill, toppen ju. Killarna sover ju ännu mest i sitt rum så varför ska de ha varsitt som bara står där o gapar av tomhet på dagarna, nää såhär vart ju mycket bättre...
har dock inga bilder på just det men ni får lite annat smått och gått...


bäbis i väska :)


Det kom visst lite snö... den här bilden är dock tagen i lördags o sen dess har det vräkt ner ännumera snö så skulle vi ställa han i en driva nu skulle väl bara halva han sticka upp :)

ett litet tag va det skoj att åka pulka men sen ville Alvin hellre pulsa i snön


Gabriel låg och hade det bra i vagnen...

ända tills mamma och pappa tyckte att Gabriel oxo skulle få åka pulka :)

Alvin va inte sådära jättepigg på att dra lillebror...

så då drog pappa fast då ville plötsligt Alvin visst åka i pulkan ;)


När vi hade byggt upp våra nya arbetsplatser i arbetsrummet kastade jag ner all kartong och sånt ner för trappen så det låg och väntade fint på mig vid grinden, undertiden roade sig pappan i familjen med att kasta ner Gabriel i pappershögen, Gabriel verkar tycka det va en skojig lek :)


här ska Gabriel sova men plötsligt verkade han itne alls trött och låg o larvade sig med nappen och gjorde knäppa miner :)


i söndags va vi hemma hos mamma och stefan och hjälpte till att måla om på nedervåningen samt trappen, här målas det för fullt..

Christoffer påväg ut i garaget för att slipa trappräcket innan det ska målas, Alvin tittar lite fundersamt på pappa...

Gabriel ålade mest omkring på golvet han :)

ja det va allt för idag. kram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback